Пореден удар за фолк певеца , който преди 24 часа

...
Пореден удар за фолк певеца , който преди 24 часа
Коментари Харесай

Константин пак в болница, крие защо

Пореден удар за фолк артиста, който преди 24 часа беше признат по неотложност в болница. Здравословното положение на артиста не е по никакъв начин положително, а околните му са мощно обезпокоени какво ще се случи с него. Певецът, който при започване на март последва образеца на състоятелните българи и забегна на отмора в другоземен Занзибар, се появи от болнично легло, където му преливат кръв. Въпреки ужасното положение, в което се намира, той се пусна стори в Инстаграм, само че не даде повече детайлности за постъпването си в болница.



Първите догатки са, че се е влошил след боледуване от коронавирус 19. Припомняме, че артистът в края на 2020 година изкара много тежко вируса и още веднъж бе признат по неотложност за наблюдаване в болница. Малко евентуално е да се е заразил наново за подобен къс интервал от време, само че пък е изцяло допустимо да е пипнал някоя екзотична тресчица от африканския остров. За пребиваването там не се изисква наложителна имунизация против рискови болести като жълта тресчица.

Близки до артиста издадоха, че след боледуването си от коронавирус той постоянно се оплаквал, че не се усеща добре. Възможно е да организмът му в този момент да дава нежелани реакции и по тази причина да се е стигнало до намесата на профилиран екип. В обществените мрежи не жалят артиста в това сериозно за него положение и има подмятания, че е прекалил с алкохола или други неразрешени вещества. "Фънки не му въздейства добре ", пишат в мрежата.
.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР