Пореден удар за фолк певеца Константин, който преди 24 часа

...
Пореден удар за фолк певеца Константин, който преди 24 часа
Коментари Харесай

Отново тревога! Приеха Константин по спешност в болница СНИМ...

Пореден удар за фолк артиста Константин, който преди 24 часа беше признат по неотложност в болница. Здравословното положение на артиста не е по никакъв начин положително, а околните му са мощно обезпокоени какво ще се случи с него.

Певецът с най-лиричен глас във фолка е прикрепен на болнично легло, където му преливат кръв. Макар мощната болежка и неприятното положение, в което се намира, той съумя да пусне стори в Инстаграм и да направи феновете си съпричастни с участта си.



Към този миг не е ясна повода за постъпването на Коцето в болничното звено. Първите догатки са, че се е влошил след боледуване от ковид-19. Припомняме, че артистът в края на 2020 година изкара много тежко вируса и още веднъж бе признат по неотложност за наблюдаване в болница. Малко евентуално е да се е заразил наново за подобен къс интервал от време.

Близки до артиста издадоха, че след боледуването си от коронавирус той постоянно се оплаквал, че не се усеща добре. Възможно е да организмът му в този момент да дава нежелани реакции и по тази причина да се е стигнало до намесата на профилиран екип.

В обществените мрежи не жалят артиста в това сериозно за него положение и има подмятания, че е прекалил с алкохола или други неразрешени вещества. " Фънки не му въздейства добре ", пишат в мрежата написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР