Пореден удар от съдбата понесе щерката на Стоянка Мутафова -

...
Пореден удар от съдбата понесе щерката на Стоянка Мутафова -
Коментари Харесай

Муки с разбито сърце

Пореден удар от ориста понесе щерката на Стоянка Мутафова - Мария Грубешлиева-Муки , разбра HotArena .

В най-трудния интервал от живота си тя още веднъж е сама, откакто ненадейно се раздели с последния мъж на сърцето си - Павлин Руменов. Ухажорът на Грубешлиева решил да замине за Америка, където в действителност живеела щерка му. Павлин непрекъснато летял до Съединени американски щати и назад и това дотегнало на щерка му, която се оплаквала от честото му неявяване.

" Разделих се с Павлин, моята ученическа обич. Не е имало нещо съответно, просто отиде да живее в Америка ", показа Муки. Всъщност сантименталната им история почнала още предишния век, когато двамата били възпитаници. След къса, само че пламенна случка пътищата им се разделят за няколко десетилетия, до момента в който през лятото на 2018 година Павлин изненадващо не се появи на книгата на Муки, отдадена на майка й в Царево. 

Още като го видяла, Грубешлиева незабавно го разпознала и в сърцето й се завърнал трепетът. " Преоткрихме се. Винаги съм я обичал, през годините тя се резервира, беше хубавицата на випуска ", изясни се тогава в обич Павлин. Няма и две години по-късно, той е следващото й любовно отчаяние. 

Муки не крие, че през годините е привикнала да си бъде самодостатъчна, само че откогато изгубила най-голямата си опора - майка си, нямала на кого да разчита за нищо и още веднъж мечтаела да срещне любовта, написа Ретро.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР