Пореден удар към продуцентите си от Пайнер ще нанесе фолк

...
Пореден удар към продуцентите си от Пайнер ще нанесе фолк
Коментари Харесай

Галена обяви война на Пайнер

Пореден удар към продуцентите си от " Пайнер " ще нанесе фолк звездата Галена, шушукат в средите. Певицата отпътува на американско турне в края на месец ноември и това непосредствено ще изсключи уговорката й към огромния концерт по случай 18-годишнината на " Планета " на 3 декември.

Така тълпата, която се чака да отиде на концерта ще намалее с пъти повече, тъй като изпълнителката е един от водачите на фолк сцената и това безспорно разочарова феновете. По този метод съществено се взема решение кой ще закрие вечерта, а огромната топка ще е в ръцете точно на Преслава.

Според осведомени турнето на Галена неслучайно е в този интервал. Любимката не желала да бъде прецакана и да излиза на сцената предпоследна, както нормално се случваше през годините. За никой не е загадка, че добричлийката е благопомазана от продуцента Митко Димитров, а за другата лидерка е под достолепието да не бъде гвоздеят на вечерта в подредбата на шоуто. В интерес на истината това не е първо неявяване на Галена на концерт на медията. Преди години тя не се появи на музикалните награди на Пайнер, с цел да няма повече недоволни от награждаването. Дали вследствие на този протест - призове към този момент не се раздават. hotnews.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР