Пореден удар към продуцентите си от "Пайнер" ще нанесе фолк

...
Пореден удар към продуцентите си от "Пайнер" ще нанесе фолк
Коментари Харесай

Галена с нов бойкот срещу Пайнер

Пореден удар към продуцентите си от "Пайнер " ще нанесе фолк звездата Галена, шушукат в средите. Певицата отпътува на американско турне в края на месец ноември и това непосредствено ще изсключи уговорката й към огромния концерт по случай 18-годишнината на "Планета " на 3 декември. Така тълпата, която се чака да отиде на концерта ще намалее с пъти повече, тъй като изпълнителката е един от водачите на фолк сцената и това безспорно разочарова феновете.

По този метод съществено се взема решение кой ще закрие вечерта, а огромната топка ще е в ръцете точно на Преслава. Според осведомени турнето на Галена не инцидентно е в този интервал. Любимката не желала да бъде прецакана и да излиза на сцената предпоследна, както нормално се случваше през годините. За никой не е загадка, че добричлийката е благопомазана от продуцента Митко Димитров, а за другата лидерка е под достолепието да не бъде гвоздеят на вечерта в подредбата на шоуто.

В интерес на истината това не е първо неявяване на Галена на концерт на медията. Преди години тя не се появи на музикалните награди на Пайнер, с цел да няма повече недоволни от награждаването. Дали вследствие на този протест - призове към този момент не се раздават.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР