Пореден участник си тръгна тази вечер от Хелс Китчън. Шеф

...
Пореден участник си тръгна тази вечер от Хелс Китчън. Шеф
Коментари Харесай

Шеф Ангелов изгони още един участник

Пореден участник си потегли довечера от Хелс Китчън. Шеф Ангелов привика претендентите за 100 000 лв. и се обърна към " аления " тим с думите: " Време е да разчистим курника. Кокошки, през днешния ден не снесохте на паса ", след което разбра, че номинирани са Симона и Чоткин. Той реши да прибави към листата и Никол и по този начин тримата застанаха до Стефани, която бе с оранжева куртка довечера.



" Симона, настръхнала си като пиленце. Знаеш ли какъв ти е казусът? Държиш се като брокер - правиш отстъпки, оставяш ги да ти се качват на главата. Вече не си брокер, два месеца си тук, това се равнява на две години образование. Заявявай се повече. Връщай се в строя ", сподели той на 20-годишната занимание готвачка от Смолян.

След това се обърна към училата в академия " Кордон Бльо " Никол: " Ти със поръчките нямаш проблем, само че с покритието им имаш. Непостоянна си. Днес готвиш като звяр, на следващия ден никаква те няма. Постоянна си в две неща - да се пъчиш какъв брой си велика и да се гърчиш със задания, които не можеш да изпълниш ".



" Стефани, през днешния ден на твоя тил лежеше цялата отговорност за " алената " кухня, само че се провали с гръм и тропот. Провали се не като готвач, а като водач. И макар че сама си си отговорна, най-нагло си изми ръцете с другите пред очите ми. За какво си ми, не ми трябваш ", сподели той на сладкарката от София, а най-после се обърна и към Чоткин: " Не знам по какъв начин го постигаш, само че си огромен, най-големия. Скара се със " сините ", изхвърлиха те. Вкарах те в " аления " тим, изхвърлиха те. И при " златните " да отидеш, и те ще те изхвърлят. Чоткин - черната овца.  Може би е извънредно време да те изхвърля. Но няма да е през днешния ден. Връщай се в строя ".



Така изборът му се сведе до Никол и Стефани. В последна сметка началник Ангелов изгони Стефани, след което предизвести Никол, че идващият път може тя да си тръгне.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР