Пореден случай на провалена ваканция в чужбина - този път

...
Пореден случай на провалена ваканция в чужбина - този път
Коментари Харесай

Мизерни условия в 5-звезден хотел в Турция

Пореден случай на провалена почивка в чужбина - този път в турския курорт Дидим. Нулева хигиена, храни с изминал период на валидност, скъсани кърпи и чаршафи - на всичко това се натъкват десетки български туристи в 5-звезден хотел, където едноседмичен престой коства 2300 лв. на база „ ултраолинклузив ".

За разочарованието от претърпяното в ефира на „ Здравей, България " описа един от пострадалите - Пламен Христов. Той показа, че по време на престоя със фамилията му във въпросния хотел имало случаи, в които липсвал даже самун. Санитарните възли, басейнът и главният ресторант бяха извънредно мръсни. В стаята ни имаше скъсани хавлии. Затворени бяха кафенета и сладкарници, за които бяхме платили в допълнение, показа Христов.

Впоследствие туристите разбрали, че протичащото се е резултат от стачка на личния състав в хотела. Те били недоволни, защото собствеността на обекта се сменяла и те не получавали постоянно заплатите си. От Министерството на туризма потвърдиха тази информация и обясниха, че българите, които към този момент имат резервации за същия хотел, могат да ги трансформират или да ги анулират и да получат парите си назад.

Кадър Нова тв
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР