Пореден случай на лошо отношение при отглеждане на кучета край

...
Пореден случай на лошо отношение при отглеждане на кучета край
Коментари Харесай

Разкриха още един кучешки концлагер край Варна

Пореден случай на неприятно отношение при развъждане на кучета край Варна. Природозащитници се натъкнаха на 11 четириноги, отглеждани в бедност, без ток и вода, и хранени с трици. 

В края на март във фондация „ Анимал Хоуп Варна ” постъпва сигнал за страдащи, виещи и измъчвани кучета в аксаковското село Куманово. Природозащитната организация търси за подпомагане фондация " Лъки Хънт " и по този начин се прави инспекция на място. В къщата в Куманово те се натъкват на шокираща панорама в парцела на възрастен мъж – 11 кучета в тежко положение, а в градината - 5-6 гроба на животни , разкри пред Дарик Светла Димитрова от Анимал хоуп Варна. 
 Разкриха още един кучешки концлагер край Варна Фондация

 Разкриха още един кучешки концлагер край Варна Фондация
Със съдействието на полицията, кученцата непринудено са предадени на " Лъки Хънт " и са настанени в тяхната клиника. Борбата им за връщане към естествения метод на живот ще бъде дълга, защото проблемите в резултат на ужасния метод на живот не са малко. 
 Разкриха още един кучешки концлагер край Варна Фондация
Причината възрастният мъж от Куманово да събира животните в парцела си остава неразбираема. Първоначалната информация е, че ги яде, само че това се оказват съседски пресилени изказвания. 



Поредният случай на неприятно отношение към кучета във Варненско е оголен единствено месец след палежа на кучкарника на „ Анимал Хоуп Варна ”. При случая в местността Боровец починаха двекучета, а други няколко четириноги към момента се възвръщат от тежките провали по телата си. 

Междувременно зоозащитниците към този момент приготвят новият си подслон. Той ще събере на едно място десетки животни - освен кучета, а и котки. Локацията на новия скотски подслон остава загадка. Съображенията за сигурност за поради палежа на предходния им кучкарник.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР