Пореден случай на жестокост към животни, този път в Лом.

...
Пореден случай на жестокост към животни, този път в Лом.
Коментари Харесай

Внимание! Тровят кучета в Лом, подозират двойник на Хитлер /снимки/

Пореден случай на свирепост към животни, този път в Лом. Жители  на крайдунавския град се оплакват, че някой сипе отрова и към този момент има жертви – както бездомни, по този начин и домашни кучета, научи организация BulNews. 
За казуса сигнализира съзнателна гражданка в обществената мрежа. По думите на Катя Василева е умрял домакински Джак Ръсел териер, благосъстоятелност на  жител на квартал „ Боруна “. Открити са и труповете на 6 бездомничета, всичките дребни кученца. 
За случаите са подадени сигнали в полицията и прокуратурата, като има и обвинен. Катя Василева написа, че подозират известния в цялата страна ломчанин Георги Каменов. 
Преди време мъжът събираше очите на хората където и да отиде с безупречната си реплика на Чарли Чаплин. В последните години обаче той направи внезапен завой и стартира да имитира Хитлер. Тъй като мъжът работеше в БДЖ и пътуваше из цялата страна, той постоянно се появяваше в новините и в обществените мрежи в едно от двете си амплоа. Ломчани обаче го познават сносно и някои се съмняват той да е забъркан в акцията против животните. 
Независимо кой е отговорен, Василева приканва притежателите на домашни любимци и тези, които обгрижват безстопанствените животни, да бъдат нащрек и да се запасят с деен въглен, при положение, че имат подозрение за натравяне. Жената предизвестява, че прясното мляко, обратно на публикуваните схващания, от време на време ускорява резултата на отровата. При погълната сода каустик животното се налива с оцет, разводнен с вода. При натравяне с антифриз се дава алкохол, след консултация с ветеринар за нужното количество, поучава дамата.
„ Към момента не можем да потвърдим чии повредени мозъци провеждат акцията, само че ще стигнем тях!!! Ако някой разполага с информация за хипотетични участници в тровенето на кучета в Лом, да ни написа. Източниците на информация остават единствено за наше сведение! “, написа дамата. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР