Пореден случай на домашно насилие. Вчера се разпространи клип в

...
Пореден случай на домашно насилие. Вчера се разпространи клип в
Коментари Харесай

СЛУЧАЯТ В БОБОВ ДОЛ: Жената, жертва на домашно насилие, оправдава напълно съпруга си

Пореден случай на домашно принуждение. Вчера се популяризира клип в обществените мрежи от13-годишно дете, което е снимало по какъв начин бащата му пребива майка му в Бобов дол. По случая се самосезира полицията.

Жената, жертва на домашно принуждение, оправдава изцяло брачна половинка си. Определя случилото се като елементарен фамилен скандал.

Според бабата на детето то неведнъж е търсило нейната помощ поради свадите и насилието, само че щерка ѝ и шурей ѝ отричали за проблемите. Детето изпраща клипа на баба си, с цел да потвърди насилието. Получавайки клипа, бабата го разгласява в обществените мрежи с концепцията институциите да се самосезират.

„ Причината е, че тя е отказала да отнесе документ на свекъра си и по този мотив е зародил скандал сред нея и брачна половинка ѝ, който е прераснал във физическо принуждение. Детето е направило клипа без знанието на майка си и татко си “, изясни Албена Разсолкова, областен прокурор на Кюстендил.
Не е подаден сигнал до районното полицейско ръководство за този случай. „ През 2019 година брачната половинка му е подала заявление. По нейно гледище е подложен отвод за формиране на досъдебно произвеждане “, сподели Крум Крумов, представител на Районната прокуратура в Кюстендил. Мъжът беше арестуван през вчерашния ден.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР