Пореден случай на брутално насилие над жена. Случаят е от

...
Пореден случай на брутално насилие над жена. Случаят е от
Коментари Харесай

Блъсканата в стената жена: Съпругът ми не е избухлив, но и аз съм устата

Пореден случай на брутално принуждение над жена. Случаят е от Бобов дол. На видеоклип се вижда по какъв начин мъж пребива брачната половинка си, дърпа я за косата и я блъска във вратата. Видеото е снимано от 13-годишната щерка на двойката.

Насилникът към този момент е в ареста, а пред камерата на Bulgaria ON AIR говори жертвата Таня. Тя описа, че става въпрос за битов скандал и без нейно познание майка ѝ е разгласила клипа в обществените мрежи, с цел да защищити щерка си.

" За наши неща се скарахме, персонални, случило се е, нямам пострадвания, няма ми нищо. Не е експлозивен, само че и аз съм устата. Искам да бъде освободен и да живее неговия си метод на живот ", показа Таня Ангелова.

Тя споделя, че до момента не е упражнявано принуждение над нея. Прокуратурата се е самосезирала сама след появяването на клипа в интернет пространството.

" Нито съм подала сигнал за домашно принуждение, нито ще депозирам. Във всяко семейство има проблеми, ще подам молба за бракоразвод и ще си виждам децата сама ", добави Таня.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР