Пореден случай на агресия, проявена от питбул към по-малко куче.

...
Пореден случай на агресия, проявена от питбул към по-малко куче.
Коментари Харесай

Питбул захапа и влачи пудел, пострада и стопанката на малкото куче

Пореден случай на експанзия, проявена от питбул към по-малко куче. В опит да избави своето, стопанката на мини пудел също е потърпевша. След като нахапал и влачил пудела по земята, виковете на събралите се хора и ударите им по питбула съумели да прогонят животното. Вече има подаден сигнал в полицията, само че притежателя на агресивното куче остава незнаен.

Пред „ Нова тв ” пострадалата Полина описа, че случаят се случил пред храм в околност Рупите. „ Шокът беше голям. След нашата интервенция огромното куче избяга. Въпреки че питбулът беше с каишка, когато се обадих на 112 никой не сподели, че го познава. Според мен кучето не е бездомно и някой го скри. Чух мнения, че е благосъстоятелност на човек, работещ пред сергиите наоколо ", описа още тя.

По думите ѝ органите на реда са се отзовали извънредно бързо, само че и те не са могли да открият стопанина на животното. Потърпевшата добави, че към този момент се движи с електрошок и предизвести посетителите да бъдат деликатни, даже и на място като Рупите.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР