Пореден случай на агресия на пътя. Росен Митков, който е

...
Пореден случай на агресия на пътя. Росен Митков, който е
Коментари Харесай

Водещ в БНТ: Понесох няколко удара с юмрук в лицето

Пореден случай на експанзия на пътя. Росен Митков, който е кулинарен водещ в Българска национална телевизия, твърди, че е станал жертва на експанзия от чиновници на сдружението " Автомагистрали ". По думите му, въпросните чиновници са му нанесли серия от удари в лицето и са били в несъответстващо положение по време на случая. Потърпевшият към този момент е подал тъжба в полицията, а съгласно заключението на правосъдните медици - по отношение на него е нанесена междинна телесна щета.

Малко преди 18 часа в неделя Росен Митков се прибира към Перник. На бул. " Цар Борис Трети ", в региона на " Княжево " вижда бял камион, който се движи на сантиметри от бронята на автомобила му. Следва погрешно изпреварване, отдясно и удар в автомобила му.

В този миг бусът даде газ, мина ми отдясно, сега, в който леко ме изпревари, нави ляв волан, с цел да ме изблъска в насрещното. Удари ми огледалото. Той даде газ и не пожела да спре, но никакъв опит, споделя Росен, предава Българска национална телевизия.

Започва гонка сред Росен и камиона, който съгласно него е на " Автомагистрали ". Малко след гара " Владая " колите стопират на бензиностанция и се стига от вербална до физическа експанзия.

Казах на водача - ти шофираш длъжностен автомобил, ще направя по този начин, че да загубиш работата си, тъй като ти заплаши живота ми. Ще те пусна в обществените мрежи. Това споделих. В този миг той се приближи, безусловно на една педя, не си припомням какво ми сподели, мисля, че ме напсува, опита се да ме удари с глава в носа. Съвсем леко ме докосна, дръпнах се в този миг потеглих към него, мисля, че го хванах, намеси се неговият сателит удари ме, сборичкахме се, понесох няколко удара с пестник в лицето, то си проличава, изяснява водещият.

Служители от бензиностанцията ги разтървават. Докато Росен се обажда на 112, държавните чиновници напущат бензиностанцията. 36-годишният мъж подава тъжба в полицията, на идващия ден си вади и здравно.

Заключението е за междинна телесна щета, охлузване, кръвонасядане, на гърба, на носа, охлузване на дясната част на носа, споделя Росен.

От Пътната организация оповестиха по случая, че камионът е благосъстоятелност на " Автомагистрали ", само че е ръководен от чиновник на Областното пътно ръководство в Перник. Поискани са писмени пояснения от служителя. В АПИ е почнала вътрешна инспекция, а при доказване на виновност служителят ще му бъде дисциплинарно осъден.

От Столична дирекция на вътрешните работи към този момент са открили лицата, нанесли побоя над Росен Митков и следва материалите да се рапортуват на Софийска районна прокуратура.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР