Пореден случай на агресия на пътя. Мъж, представящ се за

...
Пореден случай на агресия на пътя. Мъж, представящ се за
Коментари Харесай

Шофьор извади пистолет след забележка за безразсъдно шофиране

Пореден случай на експанзия на пътя. Мъж, представящ се за служител на реда от столичното 8-мо РУП, извади револвер против водачи, които пробвали да му създадат забележка за рисково шофиране.

Инцидентът се е разиграл в неделя (17 септември) към 16:30 ч. на автомагистрала „Тракия“ в региона на Ихтиман, посока София. За него споделя в обществените мрежи един от пострадалите. Мъжът разгласява фотоси и видео, от които се виждат причинителят и номера на автомобила му. Министерство на вътрешните работи ревизира случая.

Във Facebook Димитър Бояджиев споделя, че другият автомобил тръгнал да изпреварва отдясно колата зад него: „В момента, в който се изравнява с мен стартира да навлиза преднамерено в лявата лента, изтласквайки ме до мантинелата. Автомобилът продължава да изпреварва и притиска и колите пред мен. Продължих да се движа по колата и снимах номера на лидера и по какъв начин изпреварва в спешната лента

На светофара на Горубляне Бояджиев и различен водач решили да попитат лидера за какво заплашва живота на фамилиите им и другите участници в придвижването. В този миг той извадил оръжието и оповестил, че е чиновник на Министерство на вътрешните работи. Засичал ги, тъй като не му създали път.

От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи потвърдиха, че сигнал за случая е подаден и са почнали инспекция, заяви Българска национална телевизия. Уточниха, че са предложили подпомагане на лидера, само че той отказал, тъй като към този момент не бил на мястото. Заявил обаче, че през днешния ден ще подаде тъжба за случая.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР