Пореден случай на агресия на пътя. Жена е била нападната

...
Пореден случай на агресия на пътя. Жена е била нападната
Коментари Харесай

ВИДЕО Брутална агресия на пътя! Едър мъж с джип храчи и рита с крак в главата жена след засечка

Пореден случай на експанзия на пътя. Жена е била нападната от водач, откакто се засекли на улицата. Инцидентът е уловен и от охранителна камера. Всичко това се случва в региона на „ Ломско шосе ” в София. Агресивният водач е арестуван, а пострадалите ще търсят правата си в съда.

„ Предисторията е дълга. Това се случва на 29 май към обяд. Шофирах персоналния си автомобил по път с преимущество. От една от директните изскочи джип, който препречи пътя ми. Подадох му звуков сигнал, с цел да алармирам, че съм зад него. Той изчака няколко секунди, даде на задна и ме подпря с теглича си. След което той си потегли. Аз го последвах, тъй като не знаех какви са вредите по автомобила. Подадох му няколко сигнала да спре, мятах му и с ръка, само че той нямаше сходно желание ”, споделя Ани, която е нападната.

Шофьорите отбиват двата си автомобила след няколко директни. Тогава Ани декларира, че ще извика органите на реда. Агресивният водач и неговата спътница отвръщат на заканата със смях. След това мъжът се изплюва в колата на Ани.

„ Почувствах се супер унижена от тази постъпка. Опитах да мина пред него, с цел да му попреча да си замине, само че не съумях. Светна червен светофар и си помислих, че най-сетне ще спрем. Той обаче мина на алено, последвах го като от самото начало алармирах със звуков сигнал ”, споделя още Ани.

Мъжът прави противоположен завой и минава през велоалея. В следствие излиза наяве, че при тази маневра водачът е щял да прегази на косъм друга жена и децата й.

„ Изненадващо мъжът зави в една улица. Спрях след него напълно страхливо. Той слезе, тичаше гневно към колата. Първо изрита колата, след това кракът му влезе вътре. Ритна ме с крайник през лицето ”, сподели още Ани.

Мъж от близката къща и различен водач, който стопира на улицата, съумяват да задържат нападателния водач, до момента в който пристигна полиция. Пробите за алкохол и опиати на водача са негативни. Мъжът е арестуван, повдигнато му е обвиняване за безчинство.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР