Пореден случай на агресия между депутати в Народното събрание.Депутатите стигнаха

...
Пореден случай на агресия между депутати в Народното събрание.Депутатите стигнаха
Коментари Харесай

Отново! Депутати стигнаха да саморазправа в Народното събрание ВИДЕО+СНИМКИ

Пореден случай на експанзия сред депутати в Народното събрание.

Депутатите стигнаха до физическа разпра в Народното събрание. Настимир Ананиев от „ Продължаваме промяната “ беше бутнат от Хамид Хамид от Движение за права и свободи. Напрежението пристигна след декларация на Костадин Костадинов от „ Възраждане “.

„ Г-н Костурков обмени реплики с Движение за права и свободи и станах, за д няма повече контакт- Хамид пристигна и споделих те да си приберат хората, а ние ще приберем нашите. Той се обърна към мен и с две ръце ме изблъска. Не чух - сподели Костурков”, съобщи Настимир Ананиев.

И добави: " Движение за права и свободи са доста изнервени и очевидно са подготвени да стигнат до физическа саморазправаХамид е умел парламентарист. Не може да се стига до физическа разпра. Движение за права и свободи са изнервени и има за какво, само че физическата разпра не е отговорът на това,което се случва ".

" Леко бутнах Настимир Ананиев и той театрално залитна и падна върху сътрудниците си ". Така депутатът от Движение за права и свободи Хамид Хамид изясни конфликта си в Народното събрание с депутата от " Продължаваме промяната ".

Това, което аз чух, е Костурков има един костур. Взе да наскърбява сътрудника, който е с патериците. Нарече го отпадък. Отидох да запитвам за какво го назовава по този начин, а Настимир Ананиев откъм гърба ме задърпа за сакото и взе да ми крещи. Това е, просто го бутнах, с цел да не ме дърпа и да не ми крещи ", изясни Хамид пред bTV.

Преди дни депутатите съвсем стигнаха до пердах в пленарната зала след остри реплики при разискването на актуализацията на бюджета на Здравната каса.

Размяната на реплики беше сред лекарите Костадин Ангелов от ГЕРБ и Георги Михайлов от Българска социалистическа партия.

Напрежение и конфликти в Народното събрание имаше и на 1 юни. След думи на народен представител от Политическа партия ръководителят на „ Възраждане “ Костадин Костадинов излезе към трибуната. Последваха закани, сдърпване и съвсем пердах.

Случката се разигра пред десетки деца, които бяха на посещаване в Народно събрание за празника.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР