Пореден случай на агресия към животно.Божилова Атанасова разказва, че пред

...
Пореден случай на агресия към животно.Божилова Атанасова разказва, че пред
Коментари Харесай

Убиха малко коте и събориха къщичката му ВИДЕО

Пореден случай на експанзия към животно.

Божилова Атанасова споделя, че пред блок 22 във варненския квартал " Владиславово " живее извънредно интелигентна котка. Атанасова отбелязва, че със брачна половинка й поставят грижи за уличната котка и я хранят.

През месец март котката родила, а Атанасова и мъжът й създали на животното спонтанна къщурка.

" Котката забременя и на 12-ти март се държеше необичайно... разбрахме, че ще ражда. С мъжа ми й направихме спонтанна къщурка и след час беше родила 5 котенца ", споделя дамата.

Три от котенцата са изчезнали мистериозно, а едно е било осиновено от комшийка на Атанасова. 

" Комшийката от прилежащия апартамент осинови едното котенце, за което съм признателна ", написа дамата.

И така котката-майка останала единствено с една рожба. Тя се е грижела за дребното коте перфектно, а то не се отделяло от нея.

" Във входа ни обаче има хора, на които неизвестно по какъв начин котката пречи. Най евентуално им диша от въздуха ", прибавя Атанасова.

Жената споделя, че преди дни е забелязала, че къщичката е съборена, а дребното коте - убито. Трупът на животното е бил пренебрегнат до блока.

" Сега реалокирах къщичката встрани, с цел да не убият и майката. Въпросните виновници стоят под прозореца ми и гледат по какъв начин правя това. Имам фотоси и от този миг, само че със цел да запазя " престижа " им няма да ги кача към този момент. Какъв злобар би трябвало да си, с цел да убиеш малко котенце? ", пита Атанасова.

Жената към този момент е подала сигнал до виновните институции и чака тяхната реакция.

" Подала съм сигнал до институциите. Качих поста, с цел да ги унижа обществено. Ако няма реакция - ще кача и фотосите ", закани се тя.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР