Пореден скандал се разрази в Левски и то само няколко

...
Пореден скандал се разрази в Левски и то само няколко
Коментари Харесай

Раздори на Герена: Кой открадна 500 бона за плагиатството на Боримиров?

Пореден скандал се развихри в Левски и то единствено няколко дни, откакто отборът падна от ЦСКА с 0:2 във Вечното дерби. Наско Сираков разгласи, че нещата с Национална агенция за приходите вървят по проект и задълженията се чистят, само че в същото време беше показана юбилейната фланелка, която сините пускат в продажба по случай 110-годишнината на клуба.

Освен че наподобява на циганска пъстрота и безсъдържателност, се оказа, че идейният план е на различен началник на " Герена " - Даниел Боримиров. Да, само че не напълно! Трикото е напълно копирано от някогашния клуб, за който Боримиров рита преди години - Мюнхен 1860, а наблюдателни почитатели незабавно съзряха измамата, за която Сираков обясни, че са били прахосани 500 000 хиляди лв.!



По " плана " са работили 90 души в продължение на три месеца, което изуми последователите на сините за едно долно плагиатство.



През 2010 година " лъвовете " презентират безусловно същия екип по случай 150-годишния си празник. Е, има леки разлики. Германският клуб е посочил значими хрумвания от личната си история на страната, решена в синьо и златисто. Другото лице е в зелено и жълто. При разновидността на Левски зеленото е сменено с алено.

Феновете ядосани разясняват в обществените мрежи, че става дума за разочароващ ход за 500 000 лв. от страна на управлението.



" Доста сериозна сума за промяна на емблемата ", гневят се последователите в обществените мрежи.

Двулицевата фланелка е пусната продажба както онлайн, по този начин и в формалния магазин на сините. Серията юбилейни фланелки включва 8000 бройки.

Ето какво написаха от Левски за фланелката:

" Най-уникалната фланелка, правена у нас до момента! Изтъкана от история и обич! Фланелка за всеки наследник почитател, който е минал през Ада и Рая с обичания клуб през тези 110 години!

Първата по рода си двулицева юбилейна фланелка към този момент е в продажба!

Можете да я закупите онлайн, както и в формалния магазин на клуба!

110 години история в една фланелка!

110 години Левски – през вчерашния ден, през днешния ден, на следващия ден и вечно! ".



Фланелката на Мюнхен 1860 несъмнено притегля вниманието поради разчупения си дизайн, само че мненията за нея са много разнопосочни. Така в ранглиста, направена през 2020 година, уеб сайтът KickOff слага екипите Мюнхен 1860 измежду 11-те най-грозни за всички времена.

В нея има и други любопитни находки – екипите с дизайн на скелети на нискоразредния испански Самора, тези на Паленсия, " махнали кожата " на футболистите на отбора, потниците на Камерун от Мондиал 2002, каубойските одежди на Колоради Карибус, просъществувал едвам един сезон и други





Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР