Пореден скандал с футболни фенове разтърси обществеността във Варна. Привърженици

...
Пореден скандал с футболни фенове разтърси обществеността във Варна. Привърженици
Коментари Харесай

Син на бивш футболист на Черно море твърди, че е бил бит от фенове на Спартак, “Трибуна Соколъ” отрича

Пореден скандал с футболни почитатели раздруса обществеността във Варна. Привърженици на Спартак са пребили сина на някогашния футболист на Черно море и " соколите " Пламен Тимнев, твърди “Вспорт ”. Случката се е разиграла в кв. „ Левски “ към 21:00 часа нощес.
 Спартак (Варна) надделя Македония (ГП) с два идентични гола в последната си контрола Спартак (Варна) надделя Македония (ГП) с два идентични гола в последната си контрола
Никола Тимнев, който е футболист в школата на Черно море, споделя пред “Вспорт ” за случая: „ Бяха четирима с черни фланелки с надпис „ 1918 “ и с маски. Виждаха им се единствено очите. Хванаха ме в градинката наоколо до бар „ Мокатини “ на ул. “Мир “. Започнаха да ме наскърбяват, а в един миг ме ритнаха три пъти в корема, а когато паднах на земята получих удар в лицето. Текна ми кръв, след което ме оставиха и аз избягах “, сподели роденият през 2009 година гений на „ моряците “.

Бащата на Никола – Пламен Тимнев, който е треньор в частна футболна школа в града, е отказал да разяснява случилото се, само че е споделил, че ще обмислят да подадат тъжба в полицията.

По-рано през днешния ден денем пък проведените почитатели на варненския Спартак от „ Трибуна Соколъ “ разясниха появилата се информация. Феновете на „ соколите “ пишат в обществените мрежи, че сходен жанр принуждение не се толерира под никаква форма и даже настояват, че са се свързали с Пламен Тимнев, с цел да му спомагат с разкриването на истината.

Ето цялата декларация на последователите без редакторска интервенция:

" Ние последователите на Спартак Варна от " Трибуна Соколъ " не толерираме насилието върху деца и юноши и този вид вандалски прояви. 

Имаме основани и ясно декларирани правила на държание и се грижим те да бъдат спазвани. 

Ние проповядваме и постановяваме същински ултрас нрав. 

Възпитаваме нашите млади последователи във честност и поддръжка към обичания ни Клуб, а не в неоснователно принуждение и ненавист към другите. И сме сигурни, че пораства почтено за почитание младо потомство соколи! 

Проведено е вътрешно следствие от нас по случая, което до този стадий ни кара да имаме вяра, че нямаме нищо общо с цитираното от vsport bg. Също по този начин наш представител се е свързал с господин Пламен Тимнев с цел да съобщи цялостната ни поддръжка и подпомагане до разкриването на истината! 

Обръщаме се към медиите, апелирам, не нагнетявайте ситуацията и не манипулирайте обществото толкоз обикновено, с сходен тип заглавия! Малко осведомителна хигиена в никакъв случай не е непотребна! 
 
Трибуна Соколъ - Вярност и нрав! ".

Припомняме, че в края на предходната година момче от школата на Спартак  беше нападнато на път за подготовка от почитател на Черно море с железна бухалка, който го принудил да съблече екипа на „ соколите “ и му го взел. За благополучие обаче тогава не е имало физически конфликт, като 13-годишният състезател се е разминал единствено с нерешителност. 
 Вандали нарязаха рекламните пана на Вандали нарязаха рекламните пана на " Коритото "
Само преди няколко дни от Спартак Варна пък се оплакаха за нарязали винили и рекламни пана на стадион “Спартак “, по протежението на бул. “Васил Левски ” и ул. “Отец Паисий ”

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР