Пореден скандал е напът да избухне - но не между

...
Пореден скандал е напът да избухне - но не между
Коментари Харесай

Взрив: Михаил Билалов с грозен коментар за Ники Кънчев! (зрителите изригнаха)

Пореден скандал е напът да избухне - само че не сред представители на чалгата, които са ясни, а на интелигенцията. А повода за това е държанието и острият език на Михаил Билалов по отношение на сътрудника му Ники Кънчев. Билалов, който беше се трансформирал в любим на феновете като водещ на " Стани богат ", през днешния ден е на косъм да изгуби уважението им.

Той си разреши противен коментар по адрес на Кънчев като отговори на въпрос на почитатели. Те го попитаха какво мисли за воденето на Ники Кънчев, а Билалов шокиращо отвърна, че ЕГН-то му не му разрешава да разяснява, а и възпитанието също.

Тези хапливи и искрено саркастични думи са ясни и не е нужно Билалов да изяснява каквото и да било повече. Странно е за какво обаче той показва злост към сътрудника си, който - първо - не му е взел мястото и второ - Ники е първият водещ на предаването у нас въобще. Както знаем, Билалов напусна самичък и по свое предпочитание, тъй като се оказа покрит от задължения.

За разлика от него, Кънчев на няколко пъти се изрече ласкаво и му благодари за воденето на " Стани богат " през последните години. Грубостта на Билалов не се понрави на потребителите, които го укориха, че е озлобен и в случай че има в действителност образование и разсъдък, не би приказвал по този начин.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР