Пореден провал на Коалиционния съвет на Обединените патриоти, какъвто наблюдаваме

...
Пореден провал на Коалиционния съвет на Обединените патриоти, какъвто наблюдаваме
Коментари Харесай

Патриотите в полуразпад: Провал на лидерската среща

Пореден неуспех на Коалиционния съвет на Обединените патриоти, какъвто следим от месеци наред. " Атака " минира съдружния мир, като настоя на съдружната колекция да участват медиите. Другите две партии Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ отхвърлиха и водачите им напуснаха изключителната среща в символ на митинг.

" Няма съвет! Първо чакаме " Атака " 30 минути - идват и стартират кавги и обструкции ", разяснява водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Попитан какво става с обединението " Обединени патриоти ", Каракачанов съобщи: " Тази коалиция я няма, не го ли разбрахте? "
" Напускаме телевизионния съвет, а не съдружния съвет ", бе прочитът на събитията от страна на водача на НФСБ Валери Симеонов.

" Поканихме вас, медиите, да присъствате, тъй като желаеме всичко да е транспарантно, те се уплашиха ", съобщи своето схващане за нещата ръководителят на " Атака " Волен Сидеров.

Само преди дни той бе свален от председателското място в парламентарната група на Оперативна програма с гласовете на депутатите на Каракачанов и Симеонов. Партньорите му тогава обясниха, че го сменят, тъй като като водач на групата бездейства и не насрочва съвещания на ПГ.

Подобни провалени съдружни препоръки медиите записаха месеци наред преди евроизборите, когато не можеха да се схванат дружно ли да се явят на вота, или поотделно.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР