Пореден протест в центъра на пловдивското село Цалапица се организира

...
Пореден протест в центъра на пловдивското село Цалапица се организира
Коментари Харесай

СЛЕД ПОКАЗАНИЯТА НА РАНГЕЛ: Близките на Митко от Цалапица стягат нов протест

Пореден митинг в центъра на пловдивското село Цалапица се провежда тази неделя от околните на убития Димитър Малинов с надпис,,Подкрепа в битката за правдивост за Митко ".

Вчера роднините на Малинов не останаха удовлетворени от показанията, които посоченият за негов палач Рангел Бизюрев е дал по време на разпита си в полицията.

Защитникът му юрист Димитър Колев изясни пред Окръжния съд, който определяше мярка за неотклонение, че всичко е станало инцидентно. Рангел желал да приказва с Митко, срещнали се и обстановката ескалирала. Близките на младежа обаче не одобриха това пояснение.

" Митко самичък ли се закопа? Как взеха решение да го заровят, без да му окажат първа помощ ", разяснява след съвещанието майката на Митко Атанаска Бакалова.

Протестиращите в Цалапица още веднъж ще упорстват за тежки присъди за всички забъркани. Вчера пред правосъдната палата в Пловдив майката на убития мъж съобщи, че няма да спрат да се борят, до момента в който всички забъркани не получат най-тежкото - пожизнен затвор без право на подмяна.

Близки и другари на Митко ще се съберат в центъра на селото в неделя от 16 ч.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР