Пореден протест в страната. Недоволни земеделци излизат на улицата.Зърнопроизводителите излизат

...
Пореден протест в страната. Недоволни земеделци излизат на улицата.Зърнопроизводителите излизат
Коментари Харесай

Зърнопроизводители блокират ключови пътища

Пореден митинг в страната. Недоволни земеделци излизат на улицата.

Зърнопроизводителите излизат през днешния ден още веднъж на митинг. Преди обяд се чака те да блокират " Дунав мост 2 " край Видин.

Земеделците упорстват да се спре вносът на украинско зърно.

В сряда представители на Националната асоциация на зърнопроизводителите блокираха с трактори четирите гранични пункта на границата ни със северната ни съседка.

С тях се срещна служебният министър на земеделието, който разяснява, че страната към този момент е правила опити да спре вносът на зърно от Украйна, само че без резултат. Днес следва зърнопроизводителите да се срещнат с президента Румен Радев, където ще търсят разновидности за разрешаването на казуса, написа novini.bg.

Протест на аграрни производители ще блокира пътен възел Даскалово.  Протестът със земеделска техника ще стартира в градовете Брезник и Радомир, от където в 9.00 часа производителите ще се насочат към центъра на Перник, като по-късно земеделците ще се насочат към пътен възел Даскалово. Протеста е срещу вноса на селскостопанска продукция от Украйна и новият стратегически проект в земеделието и се провежда от сдружението " Обединени аграрни производители ". 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР