Пореден протест у нас, този път на възлов път.На фейсбук

...
Пореден протест у нас, този път на възлов път.На фейсбук
Коментари Харесай

Жива верига затваря пътя София - Русе до отбивката за Тотлебен

Пореден митинг у нас, този път на основен път.

На фейсбук страницата си кметът на село Тотлебен Емил Гашев написа, че е уведомил кмета на Община Пордим за това, че на 23-ти ноември - сряда в 10:00 часа ще бъде затворен основния път София - Русе с жива верига в региона на отбивката за с. Тотлебен. 

" Преди повече от 4 години започнах дейности по отношение на създаване на трета лента за завиване на ляво при отбивката за Тотлебен на основния път Плевен Русе! Още при първото ми писмо до АПИ отговорът беше,че " Да... тази отбивка е наложителна, НО.... ще бъде заложена в бюджета за идната година... " Тази последваща година обаче,...още я няма! Трафикът е голям и при натиска на тежките камиони откъм гърба и дълга колона коли насреща, левия завой към селото е неосъществим! Всеки божи ден живущите поемат действителен риск за живота и здравето си отивайки на работа или прибирайки се в къщи, само че....на кой му пука!? Държавата просто я няма!

Отсечката е осеяна с произшествия, доста от тях с летален край! Ето и през днешния ден... при случая със починалото момче на границата... внезапно всички се задействат... политици... експерти... оказва се че не всичко е било ОК, само че... никой не е знаел...!!!

И с цел да не чакаме следващата Лоша вест и тогава да демонстрираме угриженост, през днешния ден уведомих кмета на Община Пордим, че на 23-ти ноември 2022г тъкмо в 10:00 часа ще затворим основния път София - Русе при Тотлебен със жива верига! Това ни деяние е подбудено от бездействието на институциите в страната или от тяхното изтощение!Надявам се най най-после някой да разбере,че тук живеят и Хора....а освен гласоподаватели! ".

Точно преди месец в пресклуба на БТА кметът на село Тотлебен предизвести за митинг през ноември, при който ще бъде затворен пътят София - Русе, написа novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР