Пореден протест се организира тази вечер в Цалапица след убийството

...
Пореден протест се организира тази вечер в Цалапица след убийството
Коментари Харесай

Организират пореден протест в Цалапица след убийството на Димитър

Пореден митинг се провежда довечера в Цалапица след убийството на 24-годишния Димитър Малинов. Близки на младия мъж още веднъж се събират да изискат обективни присъди, ден преди съда да гледа мярката на арестуваните близнаци, оповестява Българска национална телевизия.

Те са помогнали да се придвижи и зарови тялото на убитото момче. Двамата са привлечени като обвинени за персонално укривателство, по отношение на жестокото закононарушение, само че околните на жертвата упорстват обвиняването им да бъде променено, тъй като съгласно тях близнаците са съучастници.

Соченият за причинител на убийството Рангел Бизюрев избяга след закононарушението в чужбина, като съгласно кмета на Цалапица от полицията са го уверили, че е в Германия и до месец ще бъде върнат у нас.

Междувременно поради напрежението и пропуски в следствието беше заменен шефът на полицията в Пловдив, а началникът на полицейското ръководство в Стамболийски беше краткотрайно отхвърлен. Жителите на Цалапица упорстват - той да бъде уволнен и освободен от системата на Министерство на вътрешните работи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР