Пореден проблем за качествения контрол на Tesla, след като жена

...
Пореден проблем за качествения контрол на Tesla, след като жена
Коментари Харесай

Жена получи чисто новата си Tesla без накладки

Пореден проблем за качествения надзор на Tesla, откакто жена се оплака, че е получила своят чисто нов Model 3 с изчезнала накладка. Според описа на Ейприл, колата ѝ била доставена на 19 декември, а още на идващия ден тя се свързала с отдела за клиенти на Tesla и ги уведомила, че нещо по колата не е както би трябвало. Дамата даже снимала видео на което се чува странният звук от спирачките и го изпратила на хората от Tesla. (прикаченото видео)



От там отговорът бил, че „ Звукът от спирачките е естествен за Performance версията на Tesla Model 3”. Въпреки това, дамата поискала да си запише час за обзор на колата, само че първият свободен подобен бил едвам след седмици.

На 23 декември Ейприл решила да поеме нещата в свои ръце и отишла в различен сервиз, където открили, че в действителност има проблем със спирачките, заради това, че една от накладките на задна лява гума не е сложена.
`Жена

След като казусът бил открит, дамата се обадила на сервизния център на Tesla, от където изпратили пътна помощ и превозили автомобила до най-близкия сервиз на марката. За страдание историята не свършва до тук, откакто дамата се оплаква и от последващото отношение на Tesla.

На нея ѝ се наложило да чака съвсем седмица за заместващ автомобил, а повече от 3 седмици откакто колата е влезнала в сервиза, единствената вест от там е, че „ към момента чакат елементи “. Според последните данни, колата би трябвало да е подготвена на 19 януари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР