Пореден проблем за жителите на столичен квартал. Две седмици вода

...
Пореден проблем за жителите на столичен квартал. Две седмици вода
Коментари Харесай

Река вместо улица: Защо две седмици вече имотите на хората в "Драгалевци" са наводнени?

Пореден проблем за жителите на столичен квартал. Две седмици вода тече по улици на „ Драгалевци “.

Имотите на хората са наводнени, а макар сигналите, повредата към момента не е открита и спряна. Река вместо улица. Парцелът на Димитър е наводнен поради повредата, която продължава към този момент над 10 дни.

„ Сигналите, които съм пратил до „ Софийска вода “ са може би над 5 или 6. За страдание никаква реакция, само че както виждате водата не стопира, а дори се усилва като мощ на потока и това не е друга вода с изключение на питейна “, разяснява Димитър Стоилков.

Асфалт е положен единствено в двата края на трасето, което провокира смешки в обществените мрежи

Според него течът идва от прилежащия на неговия парцел.

„ В прилежащия имот влиза екскаватор, стартира да копае неизвестно какво и за какво, очевидно пука тръбата, зарива и си потегля. Горе, от това, което аз мога да видя е, че самия насип е влажен, т.е. водата избива от някъде изпод “, счита Димитър.

Парцелът е ненаселен. От „ Софийска вода “ обявиха, че към този момент са правили две инспекции, само че не са съумели да оправят повредата.

„ Имотът, за който става въпрос не е водоснабден, което затруднява откриването на източника на теча. Взети са проби от мястото, които би трябвало да покажат дали става дума за непитейна вода “, показват от сдружението.

А водоснабдяването в региона ще бъде прекратено, с цел да се открият аргументите за теча.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР