Пореден престижен наряд за Георги Кабаков. Най-високо котираният български съдия

...
Пореден престижен наряд за Георги Кабаков. Най-високо котираният български съдия
Коментари Харесай

Повериха "Тотнъм" - "Олимпиакос" на Георги Кабаков

Пореден влиятелен наряд за Георги Кабаков. Най-високо котираният български арбитър в УЕФА ще управлява мача сред " Тотнъм " и " Олимпиакос " от Шампионската лига, а негови помощници ще бъдат Мартин Маргаритов и Диян Вълков. Четвърти арбитър ще бъде другият наш първокласен съдия – Никола Попов. Срещата ще се играе на 26 ноември (вторник) от 22 ч. и ще се играе в Лондон.

Българската съдийска бригада още веднъж застава на пътя на Жозе Моуриньо, който пое " шпорите " след уволнението на Маурисио Почетино.

Снимка: Lap.bg

Любопитно е, че преди година Георги Кабаков свири последния мач на Специалния в Шампионската лига с тима на " Манчестър Юнайтед ". Тогава " алените дяволи " изгубиха с 1:2 от " Валенсия " на " Местия " в груповата фаза на шампионата.
Облекчение, само че и отчаяние за " Реал " Мадрид след драма против " Брюж " (ВИДЕО) "Белите " остават с една точка от първите си два мача в Шампионска лига
За повторно през този сезон Кабаков ще свири мач от груповата фаза на Шампионската лига. В началото на октомври той управлява дуела " Реал " Мадрид - " Брюж ", приключил 2:2.

В средата на предишния месец българинът бе основен арбитър на европейската подготовка сред Германия и Естония, извоювана с класическото 3:0 от Бундестима. Освен това на Кабаков и компания бяха поверени и три мача от международното състезание за юноши до 17 години в Бразилия.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР