Пореден пешеходен подлез в Пловдив тъне в пълен мрак. За

...
Пореден пешеходен подлез в Пловдив тъне в пълен мрак. За
Коментари Харесай

Като в пещера: Поредният подлез в Пловдив, в който цари пълен мрак

Пореден пешеходен подлез в Пловдив тъне в цялостен мрак. За това алармира четец на TrafficNews , който всекидневно минава през подлеза до централния гробищен парк на бул. „ Княгиня Мария Луиза ”.
Прочетете още
Мъжът разяснява, че мястото е напълно „ обезкостено ” от светлини. Освен това е забелязал, че и една от камерите за наблюдаване наоколо до спирката е потърпевша още през коледните празници, а положението и досега е същото. Най-вероятно става дума за вандалски акт.

„ Най неприятното, че жителите като че ли са претръпнали и не обръщат внимание и привикват със счупените стъкла на спирките, с разхвърляни кошове за боклук или с неприятното положение на тоалетните в града ни ”, описа нашият четец.

Това напълно не е единственият подлез под тепетата, в който царува цялостен мрак, а пешеходците са принудени да осветяват с фенерче, с цел да преминат, а и да се усещат по-спокойни и сигурни.

Съвсем неотдавна TrafficNews разгласява материал по същия мотив, само че от друга точка на града. Припомняме, че тогава наши читатели алармираха, че чисто новите камери и осветяване на новият пешеходен подлез на „ Цариградско шосе ” са били изцяло изпотрошени и то единствено пет дни след слагането им.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР