Пореден пътен инцидент е станал този следобед в столицата. За

...
Пореден пътен инцидент е станал този следобед в столицата. За
Коментари Харесай

Дете зад волана се вряза в спирка и хукна да бяга* СНИМКА

Пореден пътен случай е станал този следобяд в столицата. За това сигнализират жители в групата " Катастрофи в София ".

Лек автомобил " Пежо " се е блъснал в спирка в " Слатина ". Очевидци настояват, че зад кормилото е било дете. Според столичанин на задната седалка е имало възpастен.

По непотвърдена информация момченцето пробвало да избяга. Вследствие на удара има материални вреди - знак е на асфалта. Няма данни за потърпевши.
" В " Слатина ", 10-годишно дете зад кормилото на пежото. С възрастен на задната седалка и право в спирката. Добре, че е нямало хора. И се пробвало да избяга ", написа Христо Владов. Към момента по случая няма информация от Министерство на вътрешните работи. Припомняме, че рисковата процедура деца да карат не е казус в България. Преди време казусът с дребния Фончо, който шофираше под погледа на роднините си, възмути страната. Имаше и доста други обстановки, в които невръстни заставаха зад кормилото, под погледа на родителите си. 

ОБНОВЕНА: Малко по-късно през днешния ден стана ясно, че инцидетът се е случил през вчерашния ден. Подаден е сигнал в Първо районно. Снети са пояснения от бащата на 14-годишното момче и от детето. 

По информация на bTV бащата е спрял колата и е слязъл  от автомобила, с цел да отиде до магазина. Детето е било на задната седалка. В този миг 14-годишното момче се е преместило на шофьорското място, запалило е автомобила, колата е тръгнала и е аварирала.

Наложена е административна глоба и са свалени номерата на колата, оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи.

Снимка: Христо Владов, " Катастрофи в София "
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР