Пореден парк прилична на всичко друго, но не и на

...
Пореден парк прилична на всичко друго, но не и на
Коментари Харесай

Шахти, бетон, мръсотия. Пазарджишки парк е забравен от Бога СНИМКИ

Пореден парк прилична на всичко друго, само че не и на място за разходка, отдих и игра. Става дума за парк наоколо до центъра на Пазарджик.

Жителка на града показа, че мястото се посещава всекидневно от деца. От оповестени фотоси на оборудванията за малчуганите се вижда, че измежду тях има и рискови. По думите ѝ децата се пребиват, а ограничения досега не са взети.

„ Парка пред учебно заведение св. „ Климент Охридски “ до Палазото. В жилищен квартал. Води се център. Пълно е всяка вечер с деца. На всякаква възраст. Тревата е висока, храстите са усърдно отглеждани, да са на всички места и големи. Пейките са изчезващ тип. Мръсотията се преплита с боклука и.... Картинката е прашна. Няма никаква концепция и идея този значителен сектор. Забравен от Бога и от великия ни кмет. Играе си на ремонт по Стефан Караджа, а там където са децата.... Кучета ги яли. Стари големи дървета, с остатъци от къщурка (дъски на дървото). Шахти, бетони.... Децата се пребиват. Но какво значение има? Те не заплащат налози, “ написа дамата.

Ето и по какъв начин наподобява мястото:



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР