Пореден обрат в живота на Сашо Кадиев. И не говорим

...
Пореден обрат в живота на Сашо Кадиев. И не говорим
Коментари Харесай

Сашо Кадиев се събра с бившата

Пореден поврат в живота на Сашо Кадиев. И не приказваме за слуховете, че е решил да напусне бТВ, а обстоятелството, че още веднъж се събра с някогашната си жена Таня, написа blitz.bg

Оказа се, че няма нищо правилно в изказванията, че Сашо и майката на щерка му са в обтегнати връзки, поради раздялата и афиширането на връзката му с Ивелина Чоева. Вместо това Сашо и Таня взеха решение да се съберат още веднъж.

Това се случи на рождения ден на тяхната щерка Катерина, която стана на цели 8 годинки. „ Нашата Катинка стана на 8! Да ни е здрава и засмяна! “, написа 39-годишният артист и тв водещ в обществената мрежа.

Изненадващо е за всички по какъв начин Таня приема невъзмутимо връзката му с по-младата Ивелина. Успели са да запазят положителния звук и постоянно се събират на вечери дружно, където участва и новата на артиста.
Танчето пък си остава обичаната снаха на Катето Евро, която приела най-тежко разводът на сина си. Малкото момиченце прекарва еднообразно време и при двамата си родители и към този момент се схваща идеално и със своята мащеха.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР