Пореден намек, че отношенията с първата ни ракета Григор Димитров

...
Пореден намек, че отношенията с първата ни ракета Григор Димитров
Коментари Харесай

Край на плейбоя Гришо, Лолита го закова

Пореден намек, че връзките с първата ни ракета Григор Димитров стават все по-сериозни, направи дамата на сърцето му. Лолита Осмнова пусна мистериозен пост в обществените мрежи. Лолита прикова вниманието на почитателите си със фотоси на сватбени рокли на звезди.

Това става броени дни, откакто красивата милионерка бе в България за 30-ия празник на Гришо, срещна се с майка му Мария и й се похвали с годежен пръстен от Григор, написа " Стандарт ".



В началото на годината по същия метод Лолита загатна точно за пръстена в мрежата. Преди Свети Валентин тя разгласява фотоси на годежни пръстени, а след това се оказа, че едно такова класическо украшение с елмаз краси изящните й пръсти.

Сега историята се повтаря. Нищо чудно Гришо и Лолита скоро да ни изненадат със женитба и точно това да е била задачата на общата им аудиенция при фамилията на Димитров за рождения му ден.

Лолита към този момент има една женитба зад тила си. През 2017 година тя се омъжи за сина на олигарха Алберт Авдолян - Гаспар. Сватбата се организира в " Долби тиътър " на бул. " Холивуд " в Лос Анджелис - залата, в която се връчват филмовите " Оскар " -и. Предполага се, че за сватбата са изхарчени сред 10 и 25 милиона $.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР