Пореден месец се изниза и вече сме все по-нетърпеливи за

...
Пореден месец се изниза и вече сме все по-нетърпеливи за
Коментари Харесай

Новите филми и сериали на Netflix през юли

Пореден месец се изниза и към този момент сме все по-нетърпеливи за лятната отмора. Тя може да включва доста неща, само че едно от тях сигурно е гледането на филми и сериали.
 Новите филми и сериали на Netflix през юни
Новите филми и сериали на Netflix през юни

Ще бъде трогателен месец

Макар през предходната година Netflix да орязаха бюджета и да понижиха продукциите, не са ни оставили без нищо за гледане и това лято. Ето и какво ни притегли вниманието за месец юли.

Unknown: The Lost Pyramid

И до ден сегашен Египет е обгърнат в тайнственост и загадъчност. Тази документална поредност от четири елементи пък ще се яви като съвършеното лятно развлечение за феновете на античната история.

В Unknown: The Lost Pyramid ще забележим по какъв начин двама от най-известните египтолози - доктор Захи Хавас и доктор Мостафа Вазири, ще се впуснат в конкуренция един с различен.

Докато единият търси от дълго време изгубена пирамида на египетски държател, другият - непокътната от иманяри гробница. И двамата желаят да потвърдят, че тяхното изобретение е по-голямо и значимо.

Unknown: The Lost Pyramid е в Netflix от 3 юли

Hack My Home

Обожаваме излъчвания, които ни дават доста концепция за дома, а Hack My Home е тъкмо такова. В него ще се срещнем със фамилии, които обезверено имат потребност от повече пространство.

Те обаче нито желаят да се местят на друго място, нито имат достатъчното финанси, с цел да преустроят всичко. Защото след пандемията работата на доста хора се придвижи вкъщи. А за това също би трябвало пространство.

Всичко обаче е допустимо, когато със задачата се захванат четирима опитни специалисти. Те ще впрегнат всичките си познания и въображение, с цел да създадат по този начин, че всеки един квадратен метър да бъде употребен оптимално потребно.

Hack My Home е в Netflix от 7 юли

The Out-Laws

Няма по какъв начин да подминем комедията, в която присъединяване има не какъв да е, а Нина Добрев. В The Out-Laws ще забележим какво се случва, когато Оуен (Адам Дивайн) и Паркър (Добрев) решат да се оженят, само че преди този момент да се срещнат с родителите си.

И тук наподобява по този начин като че ли ще гледаме общоприетата комедия със смешни моменти, подбудени от разликите на родители и деца. Това е по този начин, само че и не тъкмо. Защото има детайл на изненада и екшън, когато банковият клон, в който Оуен работи, бива обран.

Интересното в тази ситуация е, че той е уверен, че обирджиите са точно родителите на половинката му (Пиърс Броснан и Елън Баркин). Ситуацията става още по-заплетена, когато Паркър бива отвлечена.


The Out-Laws е в Netflix от 7 юли

Bird Box Barcelona

Завършваме месеца с един много забавен филм. Сюжетът е добре прочут, тъй като помним какъв възторг провокира преди няколко години Bird Box със Сандра Бълок в основната роля.

Реално Bird Box Barcelona ще ни покаже какво се случва в Барселона откакто мистериозната мощ, която кара хората да се самоубиват, понижава сензитивно популацията на света.

Себастиян ще се опита да оцелее в създалата се обстановка, като по пътя си се събира с още няколко души, които желаят безусловно същото. Въпросът е могат ли да се окажат по-хитри и съобразителни от мистериозната мощ, която взима страховете на хората и ги използва срещу тях.

Превръзките на очите и тук са наложителни, несъмнено, като от филмовия откъс виждаме, че даже кучетата получават такива. А още по-голямата опасност са хората, които желаят всички да погледнат с необятно отворени очи.


Bird Box Barcelona е в Netflix от 14 юли

През месеца може да обърнем внимание и на The King Who Never Was (4 юли),  The Deepest Breath (14 юли), Paradise (27 юли) и последните три епизода от трети сезон на  The Witcher (27 юли).
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР