Пореден любопитен скандал се заформя в българското интернет пространство. Всичко

...
Пореден любопитен скандал се заформя в българското интернет пространство. Всичко
Коментари Харесай

Ах, какъв скандал! Николета осмя психоложката на националите, тя ѝ отвърна и стана страшно!

Пореден любопитен скандал се заформя в българското интернет пространство. Всичко стартира със фотография на психоложката на националния ни тим по футбол, Лилия Стефанова.

Виж още: Николета Лозанова покорява планините със секси фотоси

На въпросният кадър тя се е снимала с другарка на Националния стадион, като двете са с тениски на националния ни тим. Селфито обаче беше споделено под формата на колаж от плеймейтката Николета Лозанова в нейно Instagram story по следния метод:

Виж още: Гръцко секси бягство на Николета Лозанова - ето с кого се отдаде на почивката

В него Николета съпоставя Лилия с психолог на британския Манчестър Юнайтед, като изпод е написала и интернационалната абривиатура SOS. Въпросният лицей, както се вижда, Лилия си го е качила в своя Фейсбук профил и пита приятелите си дали съгласно тях Николета диря помощ. 

Както постоянно обаче, по-интересното е в мненията. Неин другар написа, че Николета ревнува, че футболистите не са се обърнали първо към нея за помощ. На това Лилия дава отговор, че " нейният (на Лозанова, бел. ред.) опит в сферата е изобилен.

В изявление за ежедневник Стефанова твърди, че е втрещена от обявата и не вижда какво тъкмо иронизира. " Психолозите би трябвало да са единствено мъже ли? По всички конвенции това е дискриминация и подсъдно ", изяснява тя.

Самата Лилия Стефанова във видео във Фейсбук уточни, че абсурдът в действителност е борба сред интелектуалното и пошлостта. 

Междувременно Николета Лозанова не ѝ остана длъжна. " Ех, когато не можеш да станеш известен с професионалните си умения, ставаш естрада на Николета Лозанова ", написа в story тя. След това разгласява фотоси на Лилия, както и известия на почитатели, които поддържат плеймейтката в абсурда.

Психоложката има богат опит в сферата си. Освен това може да се похвали с дипломи по логика на психиката (разбира се), национална сигурност и магистратура по интернационална сигурност.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР