Пореден любопитен инцидент се завъртя около проблемния ас на Пари

...
Пореден любопитен инцидент се завъртя около проблемния ас на Пари
Коментари Харесай

Позволи ли си служител на ПСЖ да ругае Неймар?

Пореден любопитен случай се завъртя към проблематичния ас на Пари Сен Жермен – Неймар да Силва. В мрежата се появи видеоклип, за който се има вяра – към момента без удостоверение – че е сниман от чиновник на клуба, който сипе обиди към най-скъпия футболист в историята.

Кадрите са от тернировъчната база на френския гранд „ Ком де Льож”, а действието се развива в мига, в който Неймар напуща днешната подготовка. Снимащият, който остава отвън кадър, на няколко пъти крещи с цяло гърло „ pesetero” към бразилския футболист, а жаргонната испанска дума може да се преведе като „ наемник” или „ лапач на пари”. Неизвестният човек не пропуща да изкрещи същото и когато микробусът с футболиста минава около него и напуща базата на ПСЖ.

#Neymar insulté de "Pesetero " (vénal/mercenaire) hier à sa sortie du Camp des Loges par un supporter du #PSG en colère... pic.twitter.com/I8UebeiJai
— Pueblo United (@Pueblo_United) August 22, 2019
Не е загадка за никого, че възприятията на почитателите по отношение на Неймар към този момент са на радикално противопоставен полюс, откакто той разгласи предпочитание да напусне тима. В момента Барселона и Реал Мадрид се борят за подписа на футболиста, който промени историята на футбола преди 2 години с прехвърлянето си за 222 милиона евро. Ултрасите на ПСЖ към този момент на няколко пъти демонстрираха банери и обидни песни против нападателя по време на лятната подготовка и дуела за Суперкупата на Франция.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР