Пореден кръг в Бундеслигата остана в историята, но за радост

...
Пореден кръг в Бундеслигата остана в историята, но за радост
Коментари Харесай

Три гола на Хамес не стигнаха да е №1

Пореден кръг в Бундеслигата остана в историята, само че за наслада на последователите развръзката в битката за купата занапред следва, тъй като Байерн (Мюнхен) и Борусия (Дортмунд) не престават да са с еднакъв актив. Баварците разгромиха Майнц 05 с 6:0, а с хеттрик се отличи Хамес Родригес, който резонно попада в идеалния състав на Sportal.bg за кръга.
Mi primer hat trick con @FCBayern pic.twitter.com/sRaN8sVZHy
— James Rodríguez (@jamesdrodriguez) March 17, 2019 Дортмунд пък отново изживя късна драма и измъкна 3:2 над Херта в Берлин. Отличен мач за вестфалци направи халфът Томас Дилейни.

Набиращите скорост Република България (Лайпциг) и Айнтрахт (Франкфурт) направиха нови крачки към присъединяване в Шампионската лига, до момента в който новата издънка Борусия (Мьонхенгладбах) към този момент дори не е вест.

Вердер (Бремен) и Волфсбург реализираха основни триумфи, които го доближават до участия в Европа. И до момента в който Хамес заслужи овации с трите си попадения за Байерн, то огромният воин на миналия уикенд беше Ваут Вегхорст от Волфсбург. Снажният нападател взе участие и при петте гола над Фортуна (Дюселдорф), като вкара три от тях и подаде за другите два.

Wout Weghorst's game

34' Assist
54' Goal
57' Assist
59' Goal
88' Goal #WOBF95 5-2 pic.twitter.com/Yfl64jZHgi
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) March 16, 2019
Макс Крузе от Вердер пък отчая Байер (Леверкузен) с две попадения при 3:1, с което затвърди отличните усещания от последните седмици.

Вижте избора ни за 11-те на кръга и коментирайте:
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР