Пореден жест на внимание от ДПС получи читалище „Мевляна-2012“ в

...
Пореден жест на внимание от ДПС получи читалище „Мевляна-2012“ в
Коментари Харесай

Евродепутатът Атидже Вели с дарение за читалище „Мевляна-2012“ в Добрич

Пореден жест на внимание от Движение за права и свободи получи читалище „Мевляна-2012“ в Добрич.
 Mevlyana
Лаптоп за потребностите на читалището подари европедупатът от ДПС/“Обнови Европа“ Атидже Вели.

„Бяхме прелестно сюрпризирани от нашите другари от Движение за права и свободи. Признателни сме за съдействието и на госпожа Вели. Движение за права и свободи постоянно е пособие за развиването и обогатяването на културния живот. Приемаме този доблестен акт от фамилията на Движението за права и свободи като несъмнено доказателство за тяхната угриженост, обществена ангажираност, човещина и милосърдие към читалище „Мевляна“. Вярваме, че това е правилният път за сближение на една общност“, благодари екипът на читалището.

„За мен е наслаждение да Ви поздравя за вашата безрезервност и огромна обич към изкуството и към развиване и обогатяване на културния живот, обществената и просветителна активност в този културен дом. В този забързан и динамичен делник Вие обединявате хората в същински празник и съумявате да се отделите от ежедневните грижи с цел да напомните за безконечните полезности – да сме положителни, работливи и грижовни“, написа Атидже Вели в приветствения си адрес до читалище „Мевляна-2012“.
 Mevlyana1
„Поздравления за това, че не угасва вашият възторг, че е неизчерпаема силата, с която вършиме по-красив и бодър делника на всички членове на това духовно средище.
Продължавайте да ни зареждате с оня необикновен дух, който единствено изкуството може да подари на хората. Нека в никакъв случай не ви напуща любовта към обичаните обичаи и фолклор. Носете я в сърцата си и я предавайте на поколенията след Вас, с цел да пребъде през вековете неповторимата ни култура“, акцентира Атидже Вели. И добави: „Предавайте своята обич към художественото творчество на младите, с цел да се запази духовността и бита на дедите ни. Пожелавам Ви здраве и порив за нови креативен действия! На добър час!“
 Mevlyana2
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР