Пореден инцидент с паднало дърво. Изсъхнал клон се стовари на

...
Пореден инцидент с паднало дърво. Изсъхнал клон се стовари на
Коментари Харесай

Клон се стовари върху площадка пълна с деца

Пореден случай с паднало дърво. Изсъхнал клон се стовари на детска площадка в Ямбол, до момента в който тя е била цялостна с деца, съобщи NOVA.

За благополучие случаят се размина без потърпевши. Родителите обаче са обезпокоени, че, в случай че ограничения не бъдат взети, при идващ мощен вятър или дъжд, обстановката може да се повтори.

Жена и пожарникар ранени от паднали клони в София

Мъж и жена пострадаха от паднали дървета на Петрохан

Няколко деца, на възраст от 3 до 5 години, се отървават на косъм, откакто играли на детската площадка в ямболския комплекс „ Диана “. Клонът пада върху люлките, единствено секунди откакто децата се преместили да играят на пясъчника.

Хората се оплакаха и от отношението на общинските чиновници. Работещите в общинския „ Сектор по предварителна защита и запазване на публичния ред” им споделили сами да разчистят падналия клон, описаха още хората.

От Община Ямбол дадоха отговор, че санитарна сеч се прави регулярно в града и се отстраняват сухите дървета и клони.

Това е следващият случай с паднали дървета от началото на август. Седмица по-рано дърво падна и рани млада жена на софийсйата улица "Тракия ", дни по-късно мъж и жена пострадаха край Петрохан. На 4 август голям клон пада върху майка и сина й в Борисовата градина.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР