Пореден хаос заради коронавируса се разрази в Мелбърн в средата

...
Пореден хаос заради коронавируса се разрази в Мелбърн в средата
Коментари Харесай

Григор Димитров и другите тенисисти няма да играят в четвъртък

Пореден безпорядък поради ковид се развихри в Мелбърн в средата на подгряващите шампионати преди Australian Open. Служител на хотела, където са настанени играчите и щабовете им, е дал позитивна проба за COVID-19, заради което се анулират мачовете в " Мелбърн парк " за четвъртък.

We will work with everyone involved to facilitate testing as quickly as possible.

There will be no matches at Melbourne Park on Thursday. An update on the schedule for Friday will be announced later today.
— #AusOpen (@AustralianOpen) Григор Димитров трябваше да се изправи против Алексей Попирин към 11 часа, само че уредниците оповестиха, че тенис няма да се играе на 4 февруари, тъй като всички би трябвало да се самоизолират в стаите си. Едва когато 500-те посетители на хотела дадат негативни проби за ковид, може да прекратят карантината си.

Не е ясно дали в петък ще има възобновяване на програмата на шампионатите, които са подгряващи Australian Open и надлежно би трябвало да приключат до неделя, тъй като на 8 февруари почва " Големият шлем ". Организаторите дадоха обещание публично, че ще създадат всичко допустимо да тестват всички в най-кратки периоди.
Премиерът на щата Виктория Даниел Андрюс прикани да не се стига до суматоха, тъй като това е " изолиран случай " и е първият подобен от към месец насам. Промени в Australian Open не се плануват.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР