Пореден гаф е станал днес с един от правителствените самолети,

...
Пореден гаф е станал днес с един от правителствените самолети,
Коментари Харесай

Проблем с „Фалкона“ на Борисов над София

Пореден гаф е станал през днешния ден с един от държавните самолети, в който пътува министър председателят Бойко Борисов до Солун и назад. На кацане в България се наложило самолетът да кръжи над столичното летище поради техническа нередовност в някои от системите за кацане. За благополучие водачът овладял бързо обстановката и с помощта на опита си и положителното познаване на пистата е съумял да кацне на ръчен режим, без да употребява бордовия компютър.

" Бордната система е отказала, горе е имало страшна мъгла и при висока скорост не е имало никаква видимост. Техническият инженер, който наложително е на полета, не е можел да откри какво се случва. Наложило се е да се излети още веднъж на високо, а по-късно да се кацне ръчно с втори опит. Големият шанс в тази ситуация е опитът на водачите и обстоятелството, че добре познават пистата ", разкриха претърпели ужаса.

Припомняме, че това надалеч не е първият случай с държавния аероплан " Фалкон ", с който пътува министър председателят Бойко Борисов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР