Пореден фаворит в квалификациите за Световното първенство по снукър отпадна

...
Пореден фаворит в квалификациите за Световното първенство по снукър отпадна
Коментари Харесай

Пореден шок в квалификациите за Световното по снукър


Пореден любимец в квалификациите за Световното състезание по снукър отпадна още преди последния кръг. Световният номер 17 Джо Пери, който беше първи подложен в пресявките, загуби от борещия се за оцеляване в професионалния тур Джейми Кларк с 4:6.

Кларк отпадаше в първия кръг на първите си девет шампионата и се смъкна до 89-о място в международната класация, само че има късмет да заслужи нова двугодишна карта за тура, в случай че се класира за “Крусибъл”. Тайландецът Съни Акани е идващото затруднение за уелсеца, като борбата им ще бъде във формат до най-много 19 фрейма.

Джордан Браун пък си подсигурява оставане измежду експертите с трагична победа 6:5 над Хосен Вафей. Следващият му съперник ще бъде опитният Райън Дей, който отстрани Бари Пинчес с 6:4.

Марк Кинг пребори международния първенец от 1997 година Кен Дохърти с 6:3 и резервира възможностите си да стигне до финалите на Световното за първи път от 2013 година, като за задачата би трябвало да в профил Иън Бърнс. За страдание, Дохърти загуби тур картата си, само че е твърдо решен да продължи да играе.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР