Пореден екшън между хората от ГЕРБ и премиера Кирил Петков

...
Пореден екшън между хората от ГЕРБ и премиера Кирил Петков
Коментари Харесай

Освиркват Петков на Околчица, смятал 2 юни за празник

Пореден екшън сред хората от ГЕРБ и премиера Кирил Петков се разигра през днешния ден на връх Околчица, където през днешния ден се отдаде респект на подвига на Христо Ботев. Младежите на ГЕРБ предизвикаха премиера, като му честитиха " празника ", на което той отвърнал " Честито и на вас ". Последва обаче рецензия, че през днешния ден не е никакъв празник, а министър-председателят още веднъж е позволил неточност с историята и познанията си.

" Днес не е празник, през днешния ден е всенародно поклонение ", подсетиха му от МГЕРБ.

След това те го предложения да се откаже от защитата си и дружно да се качат до Околчица пешком. От младежката организация зададоха въпрос на премиера за какво ги упреква, че поради тях цените на горивата са високи.

" Тук не е мястото да приказваме. Можем да се обединим по някой тематики, само че не е тук мястото. Кризата е за всички ", отговори министър председателят.

След сирените, които прозвучаха тъкмо в 12 часа, Петков отиде при хората с цел да им покаже, че желае обединяване и да чуе тяхната воля. Някой го освиркаха, други стартира да се снимат с него.

Петков разяснява и вчерашния скандал сред Искрен Митев и Константинов.

" На никого не дърпам уши, веселя се, че Искрен Митев се извинил. Парламентът не е мястото за такива неща ", съобщи Петков.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР