Пореден ден след ареста на кметицата Десислава Иванчева, община Младост

...
Пореден ден след ареста на кметицата Десислава Иванчева, община Младост
Коментари Харесай

Елен Герджиков: Ще се съобразим с избора на Иванчева кой да я замества

Пореден ден след ареста на кметицата Десислава Иванчева, община „ Младост ” продължава да е без управление.

За поста на Иванчева бяха спрягани двама от заместниците й. Първоначално самата кметица изиска работата й да се прави от Владимир Клисуров и упрекна другия си сътрудник – Румен Русев в прелом. В следствие се оказа, че е била подведена и към този момент нямала срещу Русев да е изпълняващ длъжността.

Вчера шефът на столичните общинари Елен Герджиков разгласи, че ще се съобразят с Иванчева и ще изберат посочения от нея Владимир Клисуров.

Тази заран общинският съвет публично ще вземе решение.

„ В свое заявление госпожа Иванчева декларира, че излиза в заплатен отпуск и показва като собствен заместител господин Клисуров. Поради обстоятелството, че е не запомнила да издаде заповед за това краткотрайно предопределение, се постанова този административен вакуум да бъде напълнен от столичния общински съвет. Тъй като Иванчева е определена мажоритарно, ще се съобразим с нейния избор, който тя е показала, че може да извършва краткотрайно тази функционалност ”, съобщи Елен Герджиков, ръководител на СОС.

Герджиков добави, че в региона към този момент има проблеми със закъснение на заплатите на чиновниците в общината, както и с услуги, които се дават на жителите.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР