Пореден ден с валежи ни очаква в Пловдив днес. Облачността

...
Пореден ден с валежи ни очаква в Пловдив днес. Облачността
Коментари Харесай

Пореден ден с валежи в Пловдив, температурите слабо се понижават

Пореден ден с превалявания ни чака в Пловдив през днешния ден. Облачността ще е забележителна, температурите също едва ще се намалят. В утринните часове се чакат стойности към 9-10 градуса, а следобяд до 18-19 градуса.
Прочетете още
Над страната облачността ще е забележителна. Ще има превалявания от дъжд, на множеството места. По-интензивни ще са след обяд в Централна България. Ще има и гръмотевична активност. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 13° и 18°, в София - към 14°. Атмосферното налягане ще е малко по-ниско от междинното за месеца.

Над планините ще е най-вече облачно. Ще има превалявания от дъжд, на височина над 1800 метра - от сняг. Ще духа слаб до сдържан вятър от северната четвърт. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 8°, на 2000 метра - към 2°.

Над Черноморието облачността ще е променлива, постоянно забележителна, само че единствено на обособени места ще превали слаб дъжд. Ще духа слаб до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са сред 11° и 14°. Температурата на морската вода е 11°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР