Пореден ден продължава размяната на остри реплики между лидерите на

...
Пореден ден продължава размяната на остри реплики между лидерите на
Коментари Харесай

Пореден ден напрежение във властта: Стабилно ли е управлението

Пореден ден продължава размяната на остри реплики сред водачите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ в Народното събрание. Причината-процедурните правила за избор на шеф на Българската национална банка, Сметната палата и Здравната каса.

От ПП-ДБ не влязоха в зала, тъй като съгласно тях нещата, които се случват в последните дни са неприемливи.Според водачът на ГЕРБ Бойко Борисов те вършат всичко това, което бяха загатнали в записаот националното им заседание - промяна на фрагменти в министерствата, в организациите, регулаторите и на всички места назначават свои хора. Той уточни, че няма да смъкна държавното управление, макар различията.

Правителството не се скапва, само че би трябвало ясно да определим характера му – дали е реформаторско, или е параванче, съобщи Христо Иванов от ПП-ДБ.

За първи път ставаме очевидци по какъв начин мандатоносителят и ръководещият избяга от работа, разяснява водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов. По думите му това е невиждано и най-хубавото е ПП-ДБ да се откажат от ръководството.

Според самостоятелния народен представител Радостин Василев към този момент две или три седмици действа най-странното и комично държавно управление. Борисов се усеща като Батман и ще загърби ролята на Зайко Байко, добави той.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР