Пореден ден на протести срещу правителството на Бойко Борисов и

...
Пореден ден на протести срещу правителството на Бойко Борисов и
Коментари Харесай

Ден №61 на протести: Хаджигенов в НеДжипка ТВ, нестихващи викове оставка под прозорците на властта ВИДЕО

Пореден ден на митинги против държавното управление на Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев се организират сега в София и още доста от огромните градове у нас. Исканията на хората са ясни и включват още електронно гласоподаване, както и това Доган и Пеевски да нямат властови лостове в паралелна страна, посредством които да въздействат и " да раздават порции ".

Пред фонтана на президенството към този момент се събира голям брой, което скандира " Оставка ", `Мутри, вън " и " Гешев е срам ". Очаква се на трибуната много хора да държат речи, които ще се предават онлайн и в обществените мрежи.

Днес се навършват тъкмо 2 месеца откогато в Росенец Христо Иванов и сие дебаркираха на плажа, където почетният ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган е вдигнал приказан дворец, по-голямата част, от който е противозаконен. Сараят му е ограден отвред, има и частно пристанище, което също е нелегално. Иванов бе пресрещнат на плажа пред Сарая от гардове на НСО, които жестоко го избутаха във водата, един от тях поруга и българския трикольор. Това, както и показна акция против съветници на президента Радев отключиха лавината от митинги , които не стихват, а в противен случай - усилват се.

Днес в Росенец отново имаше събития, които да припомнят, че хората не не помнят, само че този път до плажа се стигаше с коли, тъй като достъпът е разрешен -.

Очаква се на 10 септември да има ново Велико Народно Въстание, което да събере доста хора.

Днес един от водачите на митинги ращите - Николай Хаджигенов , пусна забавно видео от колата си, иронизирайки премиера Борисов. 

Още доста видеа и позиции на известни персони можете да видите по-долу. Сред клиповете има и неизлъчвани фрагменти на полицейска експанзия против беззащитни хора.









Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР