Пореден ден на надежда за близките и приятелите на Емил

...
Пореден ден на надежда за близките и приятелите на Емил
Коментари Харесай

Братът на изчезналия Емил: Възможните сценарии се увеличават

Пореден ден на вяра за околните и приятелите на Емил Боев. Доброволци не престават да търсят младежа, който изчезна на фестивала " Сурва " в Перник.

Голяма част от гората към града е претърсена, заяви братът на Емил - Мартин в своя профил в обществената мрежа фейсбук. Там той насочи апел за помощ от всеки, който може да се включи в издирването. 

" Доброволците към този момент са се насочили да претърсват града с вяра да открият младия мъж. Късата версия е че сега изтегляме доброволците от гората и ги пренасяме в града, вероятните сюжети защо е станало се усилват, полицията и службите интензивно работят ", оповестява Мартин, който е уредникът на издирването. 

" Имаме потребност от доброволци - целесъобразно от такива които са осведомени на базово равнище с техника (следим направления през Гугъл Maps настройки), бързо се ориентират (ходим по строго избрани направления и зони), и могат да работят в екип (работим единствено в екипи) ", оповестява Мартин. 



25-годишният мъж се търси от близки, другари, много доброволци и полиция.

Той е бил видян за последно на кадри от охранителна камера на плантация в гората над Перник. Записът е изработен няколко часа, откакто за последно е забелязан от приятелите му. На фрагментите Емил е във очевидно несигурно положение. Къде е отишъл по-късно, дали е траял към гората, или се е върнал в Перник, никой към момента не знае.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР