Пореден абсурд във Варна – на улица, осеяна с дупки,

...
Пореден абсурд във Варна – на улица, осеяна с дупки,
Коментари Харесай

Във Варна поставиха маркировка за „зелена зона“ на улица осеяна с дупки 


Пореден парадокс във Варна – на улица, осеяна с дупки, бяха обрисувани паркоместа за зелената зона. Трагикомичното в тази ситуация е, че хоризонталната маркировка е нанесена върху дупките. След въвеждането на новата зона за платено паркиране в града, водачите ще бъдат таксувани за прекъсване на колите си в дълбоките кратери на улица „ Трайко Китанчев “. Предстои ли ремонт на сектора или той ще остане в този злепоставен тип, описваме в репортажа.

Трафикът по улицата е претрупан и през целия ден стотици коли минават през дупките. За да не повредят колите си, водачите са принудени да карат постепенно. Живеещите в региона очаквали и тяхната улица да бъде ремонтирана преди да стане зелена зона.

Ганчо Ганев: „ Обаче няколко дни преди изборите просто машините си потеглиха. “

Ганчо Ганев бил очевидец по какъв начин служащите поставят маркировка за паркоместата върху дупките и попитал за какво:

„ И те: „ Ами по този начин ни е подредено. Нищо от нас не зависи “. Стоях, гледах, гледах и в действителност не мога да допускам дупка и върху нея вършат маркировка. Стоим и сме в неразбиране по какъв начин е допустимо по този начин да се случва. “

Хората питат кой е отговорен за това, че една от улиците в обсега на зелената зона не е ремонтирана преди полагането на маркировката, каквато е нормалната процедура.

Красимир Николов: „ Те асфалтираха всички прилежащи улици, не помниха единствено тази права на „ Трайко Китанчев “ и надлежно пристигнаха тези, които вършат маркировката и боядисаха върху дупките, в това число и дъната на дупките и се получи доста смешно. “

Румен Николов: „ Чакаме да дойдат… на който се поставя пътят, да го ремонтират. Избързаха да боядисат. Ето колите минават, чупят се колите и това е. Ние сме пострадалите. И какво виждаме? Това – дупки, дупки и дупки. “

Очаква се зелената зона във Варна да влезе в действие напролет. Шофьорите, които ще употребяват зоната за платено паркиране, ще би трябвало да заплащат, с цел да стопират колите си в дупка, като ето тази.

От Община Варна обявиха, че улицата не е ремонтирана, тъй като планът за зелената зона е направен преди години, когато правата е била в положително положение. Обещаха, че дупките ще бъдат запълнени и ще се сложи нова маркировка, съобщи Българска национална телевизия.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР