Пораженията, които това управление нанася върху авторитета на страната придобиват

...
Пораженията, които това управление нанася върху авторитета на страната придобиват
Коментари Харесай

Илиян Василев: Това управление нанася удар по авторитета ни с измерение на национална катастрофа

" Пораженията, които това ръководство нанася върху престижа на страната получават измеренията на поредна национална злополука. Както и предходните се дължат на калпави едномерни и слаби политици ", във Facebook.
" И отново попадаме в плен на схизмата на националистите, които разделят нацията. И отново, като по някакво гротескно историческо стичане на събитието, се водим от страсти и националистите, в този момент от Вътрешна македонска революционна организация, преобладават усещанията кой кара влака.
 Каракачанов: Скопие не съблюдава Договора със София, подцени обстановката Каракачанов: Скопие не съблюдава Договора със София, подцени обстановката
" Република Северна Македония не е подготвена да стартира договаряния, тъй като тяхното държавно управление към този момент повече от три години се пробва да не из...
Въпреки че като % на въздействие са в единиците без необикновен късмет да влязат в идващ Парламент. Те и за това упорстват, с цел да се показват на идващите избори като " спасители ".
Борисов няма потребен ход, тъй като знае, че в случай че не извърши тяхното предпочитание те напущат държавното управление и то пада.
Проблемът е, че в нашите сътрудници си мислят, че в България има единствено Вътрешна македонска революционна организация и националисти, а не европейци, които могат да осъществят ползите си не посредством исторически фиксации, а посредством една мъдра, уравновесена и най-много разнообразна политика, в това число като изградим свързащата физическа и нематериална инфраструктура със Северна Македония и с останалите страни от Западните Балкани.
Заради Каракачанов изглеждаме като страна на джурасик политици. И като съдържение, и като връзка, политиката на Борисов, Захариева и Каракачанов наподобява като заяждане, без стратегически план, без визия. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР